از آن جایی که طراحی سایت بدون کد نویسی اغلب قیمت پایین تری نسبت به طراحی سایت ها با کدنویسی دارد، بسیاری از کسانی که قصد طراحی سایت های فروشگاهی را دارند، به دنبال آن هستند. در این فرصت می خواهیم به تشریح جنبه های مختلف این نوع طراحی سایت بپردازیم.
طراحی سایت به مجموعه مراحل و اقداماتی گفته می شود که به واسطه آن یک پایگاه اینترنتی تولید میشود. به این منظور روشهای متفاوتی وجود دارد. روش اول استفاده از سیستم های پیش آمده مانند طراحی سایت وردپرس، دروپال و جوملا است که به طراحی سایت بدون کد نویسی معروف هستند. روش دوم استفاده از زبان های تحت وب پایتون، جاوا و مانند آن است که به طراحی سایت با کد نویسی مشهور است و پیچیده تر، زمان بر و پر هزینه تر است.
مراحل طراحی سایت که در هر دو شیوه طراحی سایت یکسان است، به شرح زیر می باشد :
طراحی سایت بدون کد نویسی، در حقیقت استفاده از سیستم های آماده است. سیستم های آماده برای هر بخش از سایت چند قالب آماده دارند که با استفاده از آن ها می توان به اهداف کارفرما رسید. طراح سایت در روش بدون کد نویسی، با شنیدن خواسته ها و نیاز های کارفرما، بهترین قالب های آماده را انتخاب نموده و با قرار دادن آن ها در وب سایت شما، سایت را طراحی می کند.
مهم ترین مزیت در طراحی سایت بدون کد نویسی، سهولت بارگذاری آن است. این ویژگی به این مفهوم است که طراح سایت با استفاده از چند کلیک و به راحتی می تواند صفحات جدید، پست ها و سایر امکانات را به سایت شما اضافه کند. به دلیل همین سهولت و سرعت کار است که قیمت آن پایین تر از روش طراحی سایت با کدنویسی است.
مزیت دیگر طراحی سایت بدون کد نویسی آن است که در این شیوه قالب های آماده بسیار زیادی وجود دارد که می توان با جست و جو مناسب ترین قالب برای کار انتخاب نمود. بدیهی است چنان چه طرحی دقیقاً منطبق با نیاز شما وجود نداشته باشد باید برای آن به کدنویسی مراجعه کنید.
پشتیبانی گسترده یکی دیگر از مزیت های طراحی سایت بدون کدنویسی است. به این معنی که افراد زیادی در این حوزه فعالیت میکنند و شما به راحتی می توانید در زمان بروز مشکل و یا داشتن سوال به این افراد مراجعه کرده و پاسخ یا راه حل خود را به دست آورید.
نکته خوب دیگر آن است که این نوع طراحی به روز رسانی شده و با استفاده از بازخورد طراحان و کاربران، در هر نسخه مشکلات آن کمتر شده و امکانات آن افزایش پیدا کرده است.
افزونه ها یا پلاگین های گسترده نکته مثبت دیگر آن است که شما با استفاده از آن ها این امکان را دارید تا سایت خود را به سمتی ببرید که شخصی سازی شود. این افزونه ها هم بسیار ساده هستند و فقط با چند کلیک در سایت بارگذاری شده و به شما کمک می کنند. به علاوه در روش طراحی سایت بدون کدنویسی سرعت طراحی و پیاده سازی سایت بسیار بالا است.
بیشتر بدانید
در پاسخ به این سوال که طراحی سایت بدون کد نویسی بهتر است یا با استفاده از کد نویسی؟ باید بگوییم که جواب آن به صورت مستقیم به نیاز هر فرد یا کارفرما بستگی دارد. زیرا کارفرما از هزینه، هدف، زمان موجود و قابلیت های مورد نیاز سایت خود اطلاع دارد.
با این وجود به صورت کلی می توان گفت، چنان چه شما نیاز به دسترسی خاصی نداشته باشید و سایت شما یک سایت روتین و معمول باشد، بهتر است از سیستم های بدون کدنویسی مانند وردپرس استفاده کنید. از سویی دیگر اگر شما از سایت خود توقعات خاص و جدید دارید و به دنبال سایت انعطاف پذیر با قابلیت ها و کارکرد های ویژه هستید بهتر است از سیستم های با کدنویسی در طراحی سایت خود استفاده کنید.
برای راه اندازی یک سایت بدون استفاده از کد نویسی راه های مختلفی وجود دارد که یکی از بهترین راه های ممکن استفاده از سیستم وردپرس است. وردپرس یکی از بهترین سیستم مدیریت محتوای جهان است که در اصل برای راه اندازی وب سایت های وبلاگی است. ولی به دلیل افزونه های زیادی که برای این سیستم طراحی شده آن را تبدیل به یک سایت ساز بی رقیب در دنیای وب کرده است. تا حدی که تا کنون حدود 41 درصد از کل وب سایت های جهان با وردپرس راه اندازی شده اند.
همان گونه که اشاره شد، مهم ترین مزیت استفاده از روش طراحی سایت بدون کدنویسی ذخیره کردن و صرفه جویی در زمان، انرژی و هزینه است. زیرا در این روش نیازی نیست برای این که یک سایت ساده داشته باشید، هزینه های زیادی کنید یا انرژی و زمان زیادی را صرف طراحی سایت نمایید. زیرا روش هایی وجود دارد که شما در بهترین حالت و در بازه زمانی بسیار کوتاه می توانید صاحب یک سایت باشید.
یکی از شرکت های متخصص و با تجربه در زمینه طراحی سایت ها بدون کد نویسی شرکت زرکیا است. این شرکت با بهره گیری از توان مهندسی نسل جوان این مرز و بوم و با تکیه بر دانش آکادمیک و تجربی خود در این زمینه می تواند بهترین سایت های فروشگاهی را طراحی کند. ضمن آن که قیمت های خدمات و پشتیبانی سایت این شرکت بسیار مناسب و منصفانه است.
برای آشنایی با توان مهندسی شرکت زرکیا و بازدید از سایت های طراحی شده آن می توانید ضمن تماس با کارشناسان این شرکت از مشاوره های ارزشمند ایشان در این زمینه نیز بهره مند شوید.
طراحی سایت به مجموعه اقداماتی گفته می شود که به واسطه آن یک پایگاه اینترنتی تولید می شود. به این منظور روش های متفاوتی وجود دارد. روش اول استفاده از سیستم های پیش آمده مانند وردپرس، دروپال و جوملا است که به طراحی سایت بدون کد نویسی معروف هستند. روش دوم استفاده از زبان های تحت وب پایتون، جاوا و مانند آن است که به طراحی سایت با کد نویسی مشهور است و پیچیده تر، زمان بر و پر هزینه تر است.
در حقیقت به استفاده از سیستم های آماده، طراحی سایت بدون کد نویسی گویند. طراح سایت در روش بدون کد نویسی، با شنیدن خواسته ها و نیاز های کارفرما، بهترین قالب های آماده را انتخاب نموده و با قرار دادن آن ها در وب سایت شما، سایت را طراحی می کند.
مهم ترین مزیت در طراحی سایت بدون کد نویسی، سهولت بارگذاری آن است. این ویژگی به این مفهوم است که طراح سایت با استفاده از چند کلیک و به راحتی می تواند صفحات جدید، پست ها و سایر امکانات را به سایت شما اضافه کند.
مزیت دیگر طراحی سایت بدون کد نویسی آن است که در این شیوه قالب های آماده بسیار زیادی وجود دارد که می توان با جست و جو مناسب ترین قالب برای کار انتخاب نمود.
چنان چه شما نیاز به دسترسی خاصی نداشته باشید و سایت شما یک سایت روتین و معمول باشد، بهتر است از سیستم های بدون کدنویسی مانند وردپرس استفاده کنید. از سویی دیگر اگر شما از سایت خود توقعات خاص و جدید دارید و به دنبال سایت انعطاف پذیر با قابلیت ها و کارکرد های ویژه هستید بهتر است از سیستم های با کدنویسی در طراحی سایت استفاده کنید.