همانطور که می دانید امروزه طراحی سایت نسبت به چند سال گذشته تغییرات زیادی داشته است و همچنان تکنولوژی آن رو به رشد است و متناسب با نیاز کاربران در حال تغییر و به روز رسانی است. امروزه سایت های اختصاصی و دینامیک جای سایت های استاتیک را گرفته اند چون چند صفحه ی ساده در سایت استاتیک دیگر نمی توانند برای نیاز کاربران پاسخگو باشند و برای اینکه بتوانید از طریق سایتتان با کاربر تعامل داشته باشید و آن ها را به مشتری دائمی تبدیل کنید بهتر است به فکر طراحی سایت دینامیک با امکانات مد نظر خود باشید. در این جا شما را با طراحی سایت اختصاصی، مراحل طراحی وب سایت اختصاصی و مزیت های آن و... آشنا خواهیم کرد.
یکی از انواع طراحی وب سایت، طراحی وب سایت اختصاصی است که توسط افراد حرفه ای انجام می شود. اگر شما می خواهید برخی امکانات و خدمات را به وب سایت خود اضافه کنید که انجام این کار برای وب سایت هایی که با CMS طراحی شده اند ممکن نیست باید طراحی وب سایت را به صورت اختصاصی انجام دهید.
نکته ای که باید بدانید این است که: در طراحی وب سایت بر اساس CMS بدون استفاده از زبان برنامه نویسی می توان یک وب سایت را به صورت دینامیک طراحی کرد اما، در طراحی وب سایت اختصاصی با استفاده از زبان های ASP و PHP می توان وب سایتی متناسب با نیاز مشتری کد نویسی کرد.
برای طراحی وب سایت به دو صورت می توانید سایت خود را طراحی کنید.
حالت اول : استفاده از قالب های آماده مانند ورد پرس که سیستم مدیریت محتوای آن به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرد.
حالت دوم: طراحی سایت به صورت کاملا اختصاصی اما مطابق با استانداردهای مورد نظر گوگل برای کیفیت بالاتر و سئوی بهتر.
مزیتی که قالب های اختصاصی دارند این است که خطاهای احتمالی موجود در سیستم مدیریت محتوای آماده برای قالب های آماده وجود نخواهد داشت. همچنین پشتیبانی و به روز رسانی بهتری نسبت به قالب های از پیش طراحی شده دارند.
دلیل دیگری که اهمیت قالب های اختصاصی را بیشتر می کند این است که با توجه به اینکه برنامه نویسان از خطاها و مشکلات رایج در قالب های آماده مطلع هستند بنابراین سعی بر حل این موضوع در قالب های جدید دارند و کد نویسی ها را به گونه ای انجام خواهند داد که خطای کمتری رخ دهد.
با توجه به اینکه هر کسب و کاری برخی استراتژی ها را برای برند خود تعریف کرده است. در طراحی سایت های اختصاصی شما می توانید مطابق با هویت برند خود که شامل ( لوگو، رنگ سازمانی، فونت و تایپوگرافی) است سایتتان را طراحی کنید.
به مورد فوق در طراحی وب سایت اختصاصی توجه داشته باشید زمانیکه مشتریان به وب سایت شما مراجعه می کنند هویت برند شما را حس کنند.
بیشتر بدانید:
با طراحی وب سایت اختصاصی شما می توانید تجربه ی کاربران را بر اساس نتایجی از بررسی رفتار مشتریان یا مراجعه کنندگان به سایت طراحی کنید. همچنین برای جلب نظر کاربران و تبدیل کردن آن ها به مشتری واقعی ایده هایی را در طراحی سایت اجرا کنید. توجه داشته باشید که با برنامه نویسانی که طراحی سایت شما را به صورت اختصاصی انجام می دهند ایده ها و نظرات خود را مطرح کنید تا برا اساس آن ها و متناسب با ایده ها و نیازهای شما طراحی وب سایت را انجام دهند.
به عنوان مثال: اگر شما بخواهید بخشی از سایت خدماتی مانند مشاوره رایگان را در اختیار مشتریان قرار دهید این موضوع را با برنامه نویس مطرح کنید تا برای بخش مشاوره کد گذاری ها و تعیین جایگاه بخش مربوطه را انجام دهد. همچنین به این نکته هم توجه داشته باشید که در طراحی وب سایت تعداد صفحات برای نمایش محتوای سایت کمتر باشد بهتر است و منوی سایت نیز باید به گونه ای طراحی شود که مطالب سایت را به صورت کلی در دسترس قرار دهد.
یکی از مزیت های بسیار مهم طراحی سایت اختصاصی بهبود وضعیت سئوی سایت است چون برنامه نویسان تمام اصول مهم را در طراحی وب سایت اختصاصی دقیقتر پیاده سازی خواهند کرد و برخی از ویژگی های مهم برای کسب رتبه ی بالا در نتایج جستجوی گوگل را که تاثیر بسیار خوبی بر سئوی سایت خواهد داشت را برای سایت در نظر می گیرند.
همانطور که می دانید یکی از فاکتورهای بسیار مهم گوگل برای رتبه دهی سایت ها سرعت مناسب و استاندارد است. گوگل با در نظر گرفتن برخی شاخص ها سرعت سایت و تجربه ی کاربری را مورد بررسی قرار می دهد.
طراح سایت باید در هنگام ایجاد تگ های هدینگ، تگ عنوان، تگ متا و ... قسمت های مختلف را در نظر بگیرد تا تنظیم این مشخصات برای هر صفحه راحت و امکان پذیر باشد.
یکی از موارد بسیار مهم در ایجاد تجربه ی مناسب کاربری در سایت سازمانی دهی صفحات سایت است. با طراحی سایت اختصاصی دسته بندی مطالب به گونه ای صورت می گیرد که خطاهای احتمالی از جانب افراد برای دسته بندی مطالب کمتر شود.
در طراحی وب سایت اختصاصی طراح سایت برخی تنظیمات را اعمال می کند که به واسطه ی آن ها مشخص می شود کدام صفحات سایت ایندکس (خزش) شوند و کدام یک ایندکس نشوند در واقع به نوعی بودجه ی خزش صفحات سایت توسط ربات های جستجوگر گوگل را بهینه سازی می کنند.
ایجاد لینک های داخلی بین صفحات سایت یکی از موضوعات بسیار مهم سئوی سایت است. در طراحی اختصاصی سایت طرح لینکدهی بین صفحات همزمان با طراحی صفحات سایت توسط طراح انجام می شود.
مزیتی که لینکدهی داخلی بین صفحات سایت وجود دارد این است که تشخیص مووضوع صفحات سایت توسط گوگل راحتتر می شود و نتیجتا آن صفحات زودتر ایندکس خواهند شد.
در طراحی سایت اختصاصی ریسپانسیو بودن صفحات سایت بسیار حائز اهمیت است. طراحان سایت با توجه به این موضوع که استفاده از گوشی موبایل برای کارهای اینترنتی روز به روز در حال رشد است بنابراین در طراحی اختصاصی صفحات سایت آن ها را به گونه ای طراحی می کنند که برای تمام کاربران با استفاده از هر دستگاهی تجربه ی خوبی از مراجعه به سایت شما داشته باشند. گوگل نیز با توجه به اهمیت بالایی که برای نسخه های موبایل در نظر گرفته است ریسپانسیو بودن سایت را متوجه خواهد شد.
در طراحی وب سایت اختصاصی می توانید بدن هیچ محدودیتی هر نوع امکاناتی که کمک به بهتر شدن سایتتان خواهد کرد را به سایت خود اضافه کنید در صورتی که برای وب سایت هایی که از محتوای آماده استفاده می کنید تنها با افزودن برخی از افزونه ها می توایند امکانات محدودی را به سایت خود اضافه کنید.
با طراحی وب سایت اختصاصی امکان کنترل هاست برای شما فراهم می شود. در واقع شما می توانید به صورت دوره ای از اطلاعاتی که در سایت خود دارید بکاپ گرفته و ذخیره نمایید. همچنین می توانید عملکرد سرور خود را تحت نظر داشته باشد.
با طراحی سایت اختصاصی امکان پیکربندی سیستم مدیریت محتوای بر روی هاست و افزودن فناوری های مختلف برای شما فراهم می شود.
[caption id="attachment_449" align="aligncenter" width="648"] طراحی سایت اختصاصی[/caption]زبان برنامه نویسی ASP.NET یک تکنولوژی انعطاف پذیر برای توسعه وب است که با استفاده از زبان سی شارپ یا ویژوال بیسیک در این تکنولوژی می توان یک سایت پویا طراحی کرد. استفاده از یک سایت پویا می تواند برای نیازهای کاربران و مدیرسایت پاسخگوی بهتری باشد.
این تکنولوژی بر گرفته از Active Server Page است و نخستین بار توسط مایکروسافت در سال 2002 عرضه شد.
با استفاده از ASP.NET کاربران نمی توانند کد اصلی سایت را ببینند و تنها می توانند نتیجه ی آن را در مرورگر مشاهده کنند.
دیتا بیس قابل استفاده برای سایت هایی که ASP برای آن ها به کار رفته است sql server است که این سرورها قابلیت راه اندازی را فقط بر روی سرورهای ویندوزی دارند. توجه داشته باشید برای سرورهای لینوکسی شما نمی توانید از asp.net استفاده کنید بنابراین برای استفاده از آن باید سیستم عامل سرویس دهنده را تغییر دهید.
برای سفارش طراحی وب سایت به صورت اختصاصی می توانید از خدمات زرکیا استفاده کنید. مجموعه زرکیا با 18 سال سابقه کاری در زمینه ی برنامه نویسی و طراحی وب سایت فعالیت دارد و می تواند سایت شما را به صورت اختصاصی و بر اساس نیاز شما طراحی کند.