از آن جایی که طراحی سایت وکلا یکی از طراحی سایت های متداول و پر طرفدار است، در این مجال قصد داریم کمی بیشتر راجع به آن صحبت کنیم. همان طور که شاید بدانید بسیاری از افراد عادی جامعه در هنگام برخورد با کوچکترین مساله حقوقی سعی می کنند که جواب سوال خود را از طریق سرچ در اینترنتی و سایت های حقوقی پیدا کنند. بنابراین یکی از محل هایی که می توان تجمع موکلین بالقوه را در آن جا یافت، سایت های وکلا یا سایت های حقوقی است.
به همین دلیل نیز وکلای آگاه و تیز هوش از این مورد کمال بهره را برده و با طراحی سایت وکلا برای خود به گسترش دایره مشتریان خود می پردازند و از این طریق ارتباط اولیه و گفتگوی ابتدایی را با مراجعین خود برقرار می کنند.
اما خوب است بدانید که طراحی سایت وکلا با طراحی سایت های دیگر کمی تفاوت دارد. چرا که در طراحی سایت وکالت وجود امکاناتی از قبیل جلوه های دیداری، امکان مشاوره آنلاین هم به صورت رایگان و هم با پرداخت هزینه، امکان رزرو وقت مشاوره و وجود بانک اطلاعات حقوقی از الزامات اولیه است. کاربران در ابتدا باید بتوانند در رابطه با موضوع حقوقی مورد نظر خود مطالعه کرده و در نهایت وقت مشاوره حقوقی رزرو کنند.
اما تفاوتی که میان طراحی سایت وکلا با طراحی سایت موسسه حقوقی وجود دارد، امکان مشاهده وکلای فعال در موسسه است. زیرا مخاطبان می خواهند با توجه به تجربه و رزومه هرکدام از وکلا انتخاب موفقی داشته باشند.
به علت رعایت تمامی نکات ویژه ای که در طراحی سایت وکلا الزامی است و باعث موفقیت بیشتر آن سایت و کسب رتبه های بالاتر از موتور های جستجوگر گوگل می شود، قیمت طراحی این نوع سایت ممکن است متفاوت باشد. هر طراح سایتی با توجه به فریم ورکی که برای توسعه وب سایت خود استفاده می کنند و با توجه به حجم محتوا و سرعت سایت و نوع دامین و هاستی که انتخاب می کند، ممکن است قیمت خود را به شما بدهد.
با این حال شما به عنوان وکیلی که قصد طراحی سایت برای کار خود را دارید، بهتر است با توجه به هزینه ای که برای این کار در نظر گرفته اید و صرفه مالی خود سفارشات و نظرات ویژه خود را ارائه بدهید و در ضمن از نظرات و تجربیات تیم طراحی نیز برای بهینه سازی آن استفاده کنید.
افراد برای حل مشکلات حقوقی خود مشابه مشکلات سلامتی و پزشکی عمل میکنند و همانند مواقع ابتلای به یک بیماری که سعی میکنند بهترین و ماهرترین پزشک را پیدا کنند؛ هنگام مواجهه با مشکلات حقوقی نیز به دنبال بهترین وکیل یا موسسه حقوقی هستند. از این رو طراحی سایت وکلا به تنهایی کافی نبوده و در این طراحی سایت باید به موضوع برندینگ و برندسازی توجه ویژه نمود.
افراد وقتی یک سایت وکالت را باز میکنند، احتمالاً پیش از هر چیز دیگری میخواهند سوابق و تجربیات آن وکیل را بررسی کنند. پس این نیاز است به قسمت رزومه کاری وکلا در این طراحی سایت اهمیت بیشتری داد.
در طراحی سایت وکلا قابلیت های بسیاری باید در نظر گرفته شود. در این نوع طراحی سایت اساساً باید نیازهای دو گروه را مد نظر داشت. یک گروه مخاطبان سایت هستند که اقشار مختلف جامعه را تشکیل می دهند و به امید پیدا کردن یک وکیل حرفه ای به سایت شما وارد شده اند و گروه دیگر، وکیل یا وکلایی هستند که به عنوان مدیران سایت نیاز دارند تا اطلاعات گسترده ای را در وب سایت وکالت خود بیان کنند و به اشتراک بگذارند.
در حوزه وکالت، اکثر مخاطبان الزاماً کسانی نیستند که به دنبال یک وکیل برای حضور در دادگاه باشند. بلکه در بسیاری از موارد، افراد به دنبال راه حلی برای حل مشکلات حقوقی خود هستند یا نیاز دارند که به یک یا چند پرسش حقوقی آن ها جواب داده شود. بنابراین به هنگام طراحی سایت وکالت می توانید با اختصاص بخشی از سایت به آموزش مسائل حقوقی حسن نیت خود را به مخاطبان نشان دهید.
بنابراین به دلیل آن که عموم مردم به قوانین حقوقی آگاهی کاملی ندارند، با طراحی سایت وکلا می توان در جهت کسب راهنمایی و مشاوره مسائل حقوقی مانند مواردی مربوط به بیمه، چک، قوانین کار، ازدواج و طلاق، قوانین تجاری و عقد قعود و مانند آن افراد را راهنمایی کرد.
از سویی دیگر به دلیل آن که بسیاری از افراد به دنبال مشاوره رایگان برای مدت محدود هستند، می توانید برای چند سوال اول به صورت رایگان آن ها را راهنمایی کنید و برای حصول نتیجه نهایی و مثمره ثمر آن ها را به دفتر وکالت خود هدایت کنید.
بیشتر بدانید
یکی از شرکت های با تجربه و ماهر در زمینه طراحی سایت وکلا شرکت زرکیا است. این شرکت ب دارا بودن رزومه های درخشان خود در این زمینه می تواند به عنوان مشاوری امین و آگاه در کنار شما باشد و به گسترش و توسعه خدمات حقوقی شما کمک کند.
هنگام طراحی سایت برای وکلای عزیز می توان با اختصاص دادن بخشی از محتوای سایت به سوالات متداول کابران در زمینه های قوانین کار، ازدواج و طلاق، قوانین تجاری، دعاوی خانواده و به ویژه طلاق و بخش محاسبات مهریه، ارثیه و دیه می توان تسلط وکیل یا وکلا را به این بقسمت ها نشان داد و همچنین از حجم تماس های تکراری و وقت گیر وکلا کم کرد.
علاوه بر این موارد می توان قابلیتی را در طراحی این نوع سایت ها ایجاد کرد که موکلین پس از به نتیجه رسیدن از مشاوره های ارائه شده از سوی وکیل مربوطه، نظرات خود را ارسال کنند تا با نمایش دادن در سایت، رزومه عملی و صادقانه خود را نیز نمایش دهید.
به علاوه می توان بخشی را در سایت وکلا طراحی نمود که در آن امکان بارگزاری مدارک حقوقی موکلین وجود داشته باشد تا مشاوره های حقوقی دقیق تری به مراجعین سایت ارائه گردد. به این ترتیب وکلای گرامی نیز می توانند همگام با دنیای دیجیتال خدمات خود و سود و بهره وری خود را افزایش دهند و دامنه اعتبار و مراجعین خود را با کمک وب سایت شخصی گسترش دهند.
همان طور که شاید بدانید بسیاری از افراد عادی جامعه در هنگام برخورد با کوچکترین مساله حقوقی سعی می کنند که جواب سوال خود را از طریق سرچ در اینترنتی و سایت های حقوقی پیدا کنند. بنابراین یکی از محل هایی که می توان تجمع موکلین بالقوه را در آن جا یافت، سایت های وکلا یا سایت های حقوقی است.
به همین دلیل نیز وکلای آگاه و تیز هوش از این مورد کمال بهره را برده و با طراحی سایت وکلا برای خود به گسترش دایره مشتریان خود می پردازند و از این طریق ارتباط اولیه و گفتگوی ابتدایی را با مراجعین خود برقرار می کنند.
اما خوب است بدانید که طراحی سایت وکلا با طراحی سایت های دیگر کمی تفاوت دارد. چرا که در طراحی سایت وکالت وجود امکاناتی از قبیل جلوه های دیداری، امکان مشاوره آنلاین هم به صورت رایگان و هم با پرداخت هزینه، امکان رزرو وقت مشاوره و وجود بانک اطلاعات حقوقی از الزامات اولیه است.
هنگام طراحی سایت برای وکلای عزیز می توان با اختصاص دادن بخشی از محتوای سایت به سوالات متداول کابران در زمینه های قوانین کار، ازدواج و طلاق، قوانین تجاری، دعاوی خانواده و به ویژه طلاق و بخش محاسبات مهریه، ارثیه و دیه می توان تسلط وکیل یا وکلا را به این بقسمت ها نشان داد و همچنین از حجم تماس های تکراری و وقت گیر وکلا کم کرد.